SHABU TO GO NIEUWEGEIN

SHABU TO GO NIEUWEGEIN Sushi & More

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2553 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shabu to Go Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 5:31 onze bestelling was vergeten dus hebben we ruim een uur gewacht. toen het eten bezorgd was miste we ook dingen van onze bestelling
23 mei 2022 om 21:08 Kon ik maar 0 sterren geven
22 mei 2022 om 20:52 Alweer heerlijke sushi gehad. Zalig en keurig op tijd bezorgd.
22 mei 2022 om 14:03 Het eten was heerlijk. Ik heb genoten!
21 mei 2022 om 23:58 The fish was undercooked and chicken had bad odour. Bad food and bad experience overall. Disappointed!
21 mei 2022 om 21:51 Super lekkere pokebowl, lekker sausje en gratis cola!!!!
21 mei 2022 om 20:24 Er werd netjes gebeld dat de bestelling wat later kwam. Uniek, maak ik nooit mee. Uiteindelijk was het nog op tijd. Sushi was prima. Gyoza niet te eten. Taai en doordrenkt in de chilisaus.
21 mei 2022 om 8:11 Bestelling zou om 17:15 geleverd worden. De bezorger belde mij vroegtijdig om aan te geven dat ze 15 minuten later zouden zijn i.v.m. drukte. Netjes en klantvriendelijk!
16 mei 2022 om 22:04 Snel en heel lekker gegeten, dankjewel
15 mei 2022 om 20:49 Heerlijk !
11 mei 2022 om 22:37 Precies op tijd en zelfs blikjes Coca Cola erbij!
11 mei 2022 om 19:18 Het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!